"Als je open staat voor variatie, geeft TSG je alle kansen om te blijven leren."

"Als ik één ding moet noemen over werken bij TSG, dan is het de vrijheid die je krijgt. Toen ik hier zes jaar geleden stage kwam lopen, trokken industriële installaties niet direct mijn aandacht. Het leek me te ingewikkeld. Inmiddels weet ik dat dat reuze meevalt. TSG geeft je namelijk de ruimte en tijd om te leren. Je hoeft niet alles meteen te weten. Wat je hier wel moet zijn, is leergierig. Want je moet de kansen die je krijgt zelf aangrijpen. Heb je bepaalde interesses binnen het vak, dan biedt TSG je de kans daarin door te leren. Zelf heb ik daarom niveau 3 elektromonteur, meerdere opleidingen voor industriële brandmeldinstallaties en een lascursus gedaan. Op dit moment ben ik bezig met niveau 4 elektromonteur. Hoe meer je die kansen grijpt, hoe gevarieerder je werk is. Voor mij betekent dit dat ik soms met algemene elektra bezig ben, soms met data en dan weer met brandveiligheid. Die diversiteit maakt mijn werk leuk.”

William

Ervaren elektromonteur
Wij zijn op zoek naar een

Ervaren industriële elektromonteur

Als industriële elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de aanleg van industriële elektrotechnische installaties op zeer diverse projecten binnen onze klantenkring. Je werk, onder aansturing van een projectleider, zelfstandig of in teamverband waarbij je leiding geeft aan (hulp) monteurs.

TSG-2742.jpg
Wij zijn op zoek naar een

Hardware engineer

Jij bent de hardware engineer die zelfstandig elektrotechnische installaties en systemen analyseert en ontwerpt; De installaties en machinebesturingen variëren van eenvoudig tot complex, waarbij je jouw kennis van PLC- en Servo-besturingen goed kan toepassen; Je maakt gemakkelijk contact met klanten en collega’s daardoor kan je ook als echte teamspeler goed samenwerken met de afdeling software engineering.

software engineer
Wij zijn op zoek naar een

Software engineer

Jij bent de programmeur industriële automatisering, die zelfstandig PLC besturingen en/of SCADA/HMI applicaties definieert en ontwikkeld; Je bent een teamspeler die er plezier in heeft om in een projectteam samen te werken; Je vindt het een uitdaging om op locatie de ontwikkelde software proef te draaien en in bedrijf te stellen. Iedere keer weer oplossingen bedenken voor een klant is het mooiste wat er is.